kindergallery.gr the Blog


Καλωσορίσατε στο blog του kindergallery.gr

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Παιδικές Εμφανίσεις...'Έργα Τέχνης'

Η συλλογή του www.kindergallery.gr, εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προϊόντα με ιδιαίτερο χαρακτήρα! Αυτό έχουν και τα νέα χειροποίητα παιδικά t-shirts,


Δύο Ισπανοί Καλλιτέχνες, με πάθος για τη δημιουργία και αγάπη για τα παιδιά, βρίσκονται πίσω από τα T-Shirts Monikako. H Rebeca (creative designer) και ο Kaulip (plastic artist), εμπνευσμένοι από αγαπημένα παιδικά παραμύθια, δημιουργούν πάνω σε μπλουζάκια εικόνες από τα παραμύθια των Αδελφών Grimm's με την δική τους ιδιαίτερη εικαστική ματιά.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό...


Ο Παπουτσωμένος Γάτος, Η Χρυσομαλλούσα και ο Γενναίος Ράφτης είναι τρία από τα παραμύθια που επέλεξε για τη συλλογή του, το www.kindergallery.gr!

Διασκεδαστικά και πρωτότυπα σχέδια, ζωγραφισμένα στο χέρι! Οι δύο καλλιτέχνες χρησιμοποιούν μολύβι, ακρυλικά χρώματα και μεταξοτυπία για ένα πολύ ποιοτικό αποτέλεσμα.

Όλα τα T-Shirts είναι από 100% Βαμβάκι. Τα κοντομάνικα σε off-white natural χρώμα και τα μακρυμάνικα σε λευκό χρώμα, για να είναι εύκολο να συνδυαστούν με πολλά παντελόνια σορτσάκια, jeans, φούστες, κολάν, φόρμες και ότι είναι πιο χαλαρό και δροσερό για το καλοκαίρι.

Προσεγμένα και καλοφτιαγμένα θα τα αγαπήσετε τόσο εσείς, όσο και τα παιδιά που θα τα φορούν και θα έχουν μαζί τους το αγαπημένο τους παραμύθι.

Είναι διαθέσιμα για παιδιά από 3 έως και 10 ετών. Τα τρία διαφορετικά παραμύθια, θα τα βρείτε και σε κοντομάνικο αλλά και σε μακρυμάνικο σχέδιο.

Ο Παπουτσωμένος Γάτος, είναι από τα πλέον αγαπημένα παραμύθια και των αγοριών αλλά και των κοριτσιών. Η εικαστική του απόδοση πάνω σε αυτό το μπλουζάκι Monikako, είναι πραγματικά πολύ διαφορετική, stylish και καλλιτεχνική.

Τα Monikako, θα κάνουν τις καλοκαιρινές , και όχι μόνο, εμφανίσεις 'ιδιαίτερες' και θα τις μετατρέψουν σε πραγματικά 'Εργα Τέχνης'.

Η Monikako σας κρύβει και μια μοναδική 'έκπληξη' μέσα στη συσκευασία, μόλις λάβετε το μπλουζάκι σας...

Όλα τα t-shirts είναι συσκευασμένα σε χάρτινο (ανακυκλώσιμο) κουτί, και πάνω στο t-shirt θα βρείτε ένα φακελάκι με σπόρους. Μπορείτε λοιπόν να φυτέψετε μαζί με το παιδί, ένα φυτό!

Ένα φυτό που θα δώσει λίγο πράσινο και θα μπορείτε να το περιποιήστε μαζί με τον μικρό ή την μικρή σας, έχοντας μια ευχάριστη, καθημερινή απασχόληση!


Ένα t-shirt με ιδιαίτερο χαρακτήρα και συσκευασία για τις παιδικές εμφανίσεις! Επιλέξτε και εσείς το παραμύθι που σας αρέσει περισσότερο. Δώστε χαρά, άποψη και νόημα στα παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου