kindergallery.gr the Blog


Καλωσορίσατε στο blog του kindergallery.gr

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τα μπιμπερό mOmma στο 'Πρωϊνο mou' του Mega



Σήμερα στην εκπομπή του MEGA το 'Πρωϊνό mou' συζητήθηκαν, 'όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μπιμπερό'!

Εκεί ήταν και τα μπιμπερό mOmma!

Με ξεχωριστό, μοντέρνο design, σε έντονα, χαρούμενα χρώματα, ΒΡΑ free, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να είναι εύκολο στα μωρά να μάθουν να τα κρατάνε, και με θηλές σιλικόνης που προσομοιάζουν στο μητρικό θηλασμό, τα μπιμπερό mOmma αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ βρεφανάπτυξης για τη νέα μητέρα.

Τo μπιμπερό mOmma, έχει θηλή σιλικόνης ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τους κολικούς, με αργή ροή για τους πρώτους μήνες (για τους επόμενους μήνες στο www.kindergallery.gr, μπορείτε να βρείτε και θηλές με μεσαία, γρήγορη ή μεταβλητή ροή).
Έχει εμφανή δοσομετρητή πάνω στο εργονομικό μπουκάλι του και το μπιμπερό... 'ροκάρι'!

Το στρογγυλό ιδιαίτερο σχήμα του, επιτρέπει την ταλάντωση αλλά δεν αναποδογυρίζει εύκολα, έτσι μπορεί η μαμά να είναι πιο σίγουρη ότι δεν θα λερωθεί η θηλή.




Επιπλέον, το μωρό από πολύ νωρίς μπορεί να το κρατήσει...αφού είναι σαν μπάλα! Τα έντονα χρώματα εντυπωσιάζουν τα παιδιά και όταν χρησιμοποιούμε μπιμπερό ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ mOmma, η ώρα του φαγητού είναι ευχάριστη και δημιουργική καθώς, τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν συγχρόνως να μαθαίνουν τα χρώματα!


Στο www.kindergallery.gr, θα βρείτε μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ βρεφανάπτυξης mOmma!

Ξεκινήστε την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής σας με το mOmma Starter kit που περιλαμβάνει 4 μπιμπερό, την ειδική βούρτσα για το καθάρισμα και 6 θηλές anti-colic, φυσικά όλα BPA FREE!

Για τη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε το ποτήρι, το θερμαινόμενο πιάτο, το πολύ ιδιαίτερο κουτάλι και πιρούνι ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ, αρέσει σε σας και το μικρό σας, ώστε να περνάτε ευχάριστα και δημιουργικά την -δύσκολη για κάποια παιδιά -ώρα του φαγητού!

mOmma ... τεχνoλογία και σχεδιασμός για τα σημερινά παιδιά, στο www.kindergallery.gr!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου