kindergallery.gr the Blog


Καλωσορίσατε στο blog του kindergallery.gr

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

UV προστασία από τον Ήλιο!

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και της εφηβείας, μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μελανωμάτων ή μη-μελανωμάτων, ασθενειών του δέρματος, πολύ κοινών στις μέρες μας, μεταξύ των ηλικιών 12-24 ετών.


Παρά το γεγονός ότι οι ακτίνες του ήλιου γίνονται όλο και πιο δυνατές, με το πέρασμα του χρόνου, σαν αποτέλεσμα των κλιματολογικών αλλαγών και της εξασθένισης των στρωμάτων του όζοντος, οι διάφορες δερματολογικές ασθένειες μπορούν να αποφευχθούν με την σωστή πρόληψη και λογική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να παρέχουμε στα παιδιά, την καλύτερη δυνατή προστασία από τον ήλιο, καθώς, η επιδερμίδα των παιδιών είναι πιο λεπτή, πολύ πιο ευαίσθητη και ενδέχεται να προκληθεί βλάβη πολύ πιο εύκολα. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε στα παιδιά μας να προστατεύονται από τον ήλιο, φορώντας αντιηλιακά προϊόντα, αδιάβροχα, καθώς παίζουν στον ήλιο και τη θάλασσα.

Η σειρά ρούχων και αξεσουάρ για τη θάλασσα SUNUVA, μέρος της οποίας θα βρείτε στο www.kindergallery.gr, προσφέρει με τα μαγιό και τις μπλούζες θάλασσας με προστασία UV, στιλ και ασφάλεια. Στόχος της είναι να έχουν τα παιδιά την εμφάνιση που τους αρέσει στην παραλία ενώ παράλληλα είναι προστατευμένα από τις ακτίνες του ήλιου.


Η Έμιλυ και η Σαμπρίνα, οι δημιουργοί της SUNUVA, είναι και αυτές μαμάδες και έχοντας μεγάλη ευαισθησία στο θέμα της ασφάλειας και της προστασίας των παιδιών, μας προτείνουν και εκείνες να μην αφήνουμε τα παιδιά στο ήλιο από της 12:00μμ.-16:00μμ όποτε και ο ήλιος είναι ιδιαίτερα δυνατός!


Οι μπλούζες και τα μαγιό SUNUVA, φτιάχνονται στην Ιταλία από υφάσματα που παρέχουν 50+ UPF για τα παιδιά. Το UPF είναι η μονάδα μέτρησης του συντελεστή προστασίας UV που δίνεται στο δέρμα από το ύφασμα. Το UPF 50+ παρέχει άριστη προστασία UV, μπλοκάροντας το 97,5% -98% της ηλιακής ακτινοβολίας. Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται, πληροί και σέβεται τις αυστηρές προδιαγραφές και κατευθυντήριες γραμμές περί ηλιακής προστασίας, της Νέας Ζηλανδίας και Αυστραλίας (ΑS/ΝΖS 4399:1966).


Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά των οποίων οι γονείς ακολουθούν πιστά κανόνες προστασίας από τον ήλιο, είναι πιο πιθανό να τις ασκούν και τα ίδια. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να φορούν αντιηλιακό και στο σχολείο αλλά και στη θάλασσα. Η αντιηλιακή προστασία, θα πρέπει να γίνει για τα παιδιά τρόπος ζωής τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι θα εξασφαλίσουν καλύτερη υγεία στο μέλλον.

Τα παιδιά μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να έχουν την εμφάνιση που αγαπούν!

Φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία με τα σετ SUNUVA, και θα είναι σωστά προστατευμένα από τον ήλιο...αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο!!!

Μπορείτε να δείτε τη σειρά SUNUVA που έχει επιλέξει το www.kindergallery.gr, εδώ!

Καλό...ασφαλές Καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου