kindergallery.gr the Blog


Καλωσορίσατε στο blog του kindergallery.gr

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Προσφορές στα Παιχνίδια Villa Carton!


Από τις 2 Μαϊου έως και τις 16 Μαϊου 2011, θα βρείτε τα κοστούμια και τις flip dolls Villa Carton, σε εξαιρετικές προσφορές!

Για σας που δεν έχετε ακόμη παίξει με τα Villa Carton, έχουμε 2 μοναδικές - οικονομικές προσφορές Buy Them Together! Για να τα γνωρίσετε!

Ζωγράφισε το δικό σου κοστούμι ... VILLA CARTON!

Στα παιδιά από 3 ετών αρέσει πολύ να μεταμφιέζονται. Τα κοστούμια VILLA CARTON, είναι το ΤΕΛΕΙΟ dress up παιχνίδι. Από 100% βαμβάκι, τα κοστούμια Villa Carton είναι συσκευασμένα σε βαμβακερή θήκη. Ασπρόμαυρα, απλά σχεδιασμένα έτσι ώστε τα παιδιά να τα ζωγραφίζουν με ότι χρώματα τους αρέσει. Επίσης, τα κορίτσια μπορούν να τα εμπλουτίσουν και διάφορα αξεσουάρ μόδας όπως στρας, χρυσόσκονη για υφάσματα κτλ.

Τα κοστούμια ζωγραφίζονται με ειδικούς μαρκαδόρους για υφάσματα, οι οποίοι πωλούνται ξεχωριστά από το www.kindergallery.gr!

Από τις 2 έως και τις 16 Μαϊου αγοράζοντας μαζί ένα κοστούμι και ένα πακέτο μαρκαδόρους έχετε όφελος 4,50 ευρώ!!! To πακέτο θα κοστίζει τελικά 20,00 ευρώ! Κάντε κλικ στο κοστούμι που σας αρέσει και μετά επιλέξτε 'Αγοράστε τα μαζί' - Όλα στο Καλάθι!



Αυτό το πακέτο εκτός από διασκεδαστικό είναι και εκπαιδευτικό! Με τα κοστούμια τα παιδιά μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη να δημιουργήσει και να έχουν τον δικό τους ρόλο, καθώς τα κοστούμια, θα βρείτε σε πολλά διαφορετικά θέματα για αγόρια και κορίτσια. Δείτε εδώ!

Μπορούν όμως να εξελίξουν και την λεπτή κίνηση καθώς θα πρέπει να ζωγραφίζουν μέσα στις γραμμές.

Τα κοστούμια φοριούνται εύκολα σαν ποδιά πάνω από τα ρούχα κάνοντας την εναλλαγή των ρόλων παιχνιδάκι.
Χαρίστε τους ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης και χαρείτε μαζί τους!

Τους μαρκαδόρους για τα υφάσματα, μπορείτε να τους κρατήσετε για να ζωγραφίσετε μαζί με τα παιδιά παλιά ή ακόμη καλύτερα καινούργια λευκά t-shirts, που θα είναι χαρούμενα να φορούν αφού θα τα έχουν ζωγραφίσει μόνα τους!!!

Τα κοστούμια VILLA CARTON είναι κατάλληλα για το δημιουργικό παιχνίδι των παιδιών από 3 ετών έως και 8 ετών!



Ζωγράφισε τη δική σου Flip Doll ... VILLA CARTON!

Πολλοί ίσως αναρωτιέστε τι είναι η flip doll. Είναι 2 κούκλες σε 1, δηλαδή κούκλα διπλής όψης. Ένα πραγματικά καινοτόμο, διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Οι Flip Dolls Villa Carton, είναι βαμβακερές κούκλες όπου η κάθε όψη είναι ένας διαφορετικός χαρακτήρας. Οι δύο χαρακτήρες σχετίζονται ο ένας με τον άλλο.

Για παράδειγμα η flip doll ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ είναι από τη μία όψη Αστυνόμος- Agent 001 και από την άλλη ο Vinny ο κακοποιούλης !

Οι flip dolls είναι και αυτές από 100% βαμβάκι, απλά σχεδιασμένες, άχρωμες ώστε τα παιδιά να τις ζωγραφίζουν όπως πραγματικά θέλουν, με μαρκαδόρους για υφάσματα.

Από τις 2 έως και τις 16 Μαϊου αγοράζοντας μαζί μια flip doll και ένα πακέτο μαρκαδόρους έχετε όφελος 4,o0 ευρώ!!! To πακέτο θα κοστίζει τελικά 12,00 ευρώ!


Ένα πολύ οικονομικό, καινοτόμο, διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό δώρο για παιδιά από 3 ετών +.

Η Villa Carton, επίσης περιλαμβάνει στη συλλογή της το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Χάρτινο Κάστρο! Ένα τέλειο παιχνίδι που τα παιδιά ζωγραφίζουν όπως θέλουν και παίζουν ακόμη και μέσα σ' αυτό. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες του.

Διαφορετικές δημιουργικές ιδέες, ατελείωτες ώρες απόλαυσης και διασκέδασης από τη VILLA CARTON και το www.kindergallery.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου